Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Operatör till ett verkstadsföretag i Skurup

Nu söker vi en operatör till ett verkstadsföretag i Skurup.

Operatör till ett verkstadsföretag i Skurup


Nu söker vi en operatör till ett verkstadsföretag i Skurup.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att ansvara för att få fram material i form av plåt till övrig produktion. I tjänsten innebär det även en del truckkörning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med att jobba i verkstadsmiljö.

Du är allmänt teknisk och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter samtidigt som du är stresstålig. Som person är du strukturerad och är van vid att planera ditt arbete, Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Truckkort är meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
Tillträde omgående.

Arbetet är förlagt på dagtid.

Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du inledningsvis blir anställd av Wikan Personal och förväntas sedan övergå i anställning hos kundföretaget.

Urval sker löpande så ansök redan idag på wikan.se, Vid frågor vänligen kontakta konsultchef Sebastian Strömberg 0417-77 99 85 eller Catharina Holgersson 0417-77 99 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-12-04

Tjänstgöringsort

Skurup (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår