Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Operatör till varmförzinkningen på Smekab Citylife

Smekab Citylife växer trots ett år med mycket oro på marknaden. Budget för 2021 är lagd och vi planerar för fortsatt tillväxt. I vår varmförzinkningsanläggning önskar vi nu höja kompetensnivån ytterligare och söker därför två erfarna operatörer till denna avdelning. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Operatör till varmförzinkningen på Smekab Citylife


Smekab Citylife växer trots ett år med mycket oro på marknaden. Budget för 2021 är lagd och vi planerar för fortsatt tillväxt. I vår varmförzinkningsanläggning önskar vi nu höja kompetensnivån ytterligare och söker därför två erfarna operatörer till denna avdelning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Om företaget
Sedan 2017 heter vi Smekab Citylife och varumärket representerar vårt bolag Saferoad Smekab AB. Företagets historia tog sin början år 1961 med tillverkning av högkvalitativa stallinredningar i samarbete med De Laval Sales AB, ett samarbete som fortfarande pågår. Under de senaste 40 åren har vi gått från att bygga stallinredningar till att bli ledande innovatörer av produkter och tjänster som bidrar till ökad säkerhet och trivsel i urbana miljöer. Vi erbjuder kvalitetsprodukter med hög funktionalitet, säkerhet och tidsenlig design. Utveckling och förbättring sker kontinuerligt genom ett nära samarbete med arkitekter, konstruktörer, formgivare och kunder.

Smekab Citylife erbjuder också produkter för bygg- och anläggning, samt legoproduktion och varmförzinkning. Företaget har en modern maskinpark med bl.a. rörlasermaskin, helautomatiserad rörbockning, svetsrobotlinjer, varmförzinkningsanläggning samt en erfaren och kvalitetsmedveten personal. Saferoad Smekab AB ingår, sedan 2008, i den norska industrikoncernen Saferoad. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

Välkommen att läsa mer om oss på www.smekabcitylife.se

Dina arbetsuppgifter
Som operatör i vår varmförzinkningsanläggning arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter, från upphängning av detaljer till styrning av varmförzinkningsprocessen samt efterbearbetning och kvalitetskontroll av behandlade produkter.

Du förväntas också medverka i vårt arbete med ständiga förbättringar och tillsammans med kollegorna på ditt skift optimera processen.

Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av arbete i varmförzinkningsanläggning - ju färskare desto bättre. Du är en van industriarbetare och allmänt tekniskt kunnig och intresserad.

Som person är du en utpräglad lagspelare som inte är rädd för att ta egna initiativ eller komma med förbättringsförslag. Du tycker om att ta ansvar och får gärna besitta goda ledaregenskaper. Du är flexibel, driven och kvalitetsmedveten.

Du har goda datorkunskaper och vi tror att du tidigare arbetat i något affärssystem. B-körkort är ett krav. Truck- och traverskort är meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Smekab Citylife. Provanställning tillämpas.

Arbetet är förlagt till tvåskift på Smekab Citylifes anläggning i Önnestad.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 18 december.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-12-18

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår