Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

A-ritare

A-ritare

Om företaget
Svensk Husproduktion AB, med dotterbolagen LB-Hus AB och Trivselhus AB, är Sveriges näst största småhuskoncern. Koncernen har en omsättning på ca 1,5 miljard kronor och sysselsätter drygt 350 medarbetare. Tillverkning sker i två av Sveriges modernaste husfabriker, i skånska Bromölla och i småländska Landsbro. Svensk Husproduktion AB verkar inom tre affärsområden: Styckehus, med nyckelfärdiga villor till privatkunder, Grupphus som, på egen mark eller i samarbete med externa markägare, erbjuder nyckelfärdiga stycke-, rad- eller parhus samt B2B med försäljning av prefabricerade byggsatser, eller totalentreprenader, till professionella bostadsutvecklare. Bolagets mest kända varumärken är LB-Hus, Trivselhus och Movehome. Läs mer på www.svenskhusproduktion.se

Vi utökar nu vår teknikavdelning och söker dig som vill arbeta som A-ritare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som A-ritare upprättar du ritningar utifrån kunders önskemål, med rätt kvalitet i rätt tid. Du för en aktiv dialog med respektive säljare för att säkerställa att vi når upp till våra kunders förväntningar. Uppdragets omfattning kan gälla enskilda villor, men även projekt till professionella beställare.

Arbetsuppgifter som också ingår i denna tjänst är att upprätta bygglovshandlingar (ritningar och dokumentation utifrån detaljplan och byggnormer), upprätta förenklad brandskyddsdokumentation, samt att hålla kontakt med säljare, konstruktörer, byggledare och produktionsledare i fabriken.

I dagsläget finns tre A-ritare på företaget och du rapporterar till Teknisk chef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst har en högskole- eller yrkeshögskoleexamen som byggnadsingenjör eller inom byggnadsutformning. Du behärskar AutoCAD och har du dessutom kunskaper i Revit är det meriterande. Dina allmänna datorkunskaper är mycket goda och du uttrycker dig flytande i såväl tal som skrift i både svenska och engelska.

Krav är att du tidigare ritat/konstruerat hus. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från exempelvis arkitektkontor eller bygglovsavdelning, alternativt från prefabindustri i småhusbranschen. Du är väl förtrogen med PBL och BBR.

Framträdande personliga egenskaper är att du är serviceinriktad, lyhörd gentemot kollegor och kunder samt att du är en kreativ och nyfiken problemlösare. Du är duktig på att hitta en god balans mellan tempo och noggrannhet. Du vågar fatta egna beslut.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal. Det innebär att du är anställd via Wikan under de första sex månaderna, med målsättningen att tjänsten därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast möjligt via www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 9 maj 2021.

För mer information eller frågor, välkommen att kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 eller Sara Kvist på 044 -590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-05-09

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår