Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Inköpare till Disab i Eslöv

Efter ett sent avhopp i processen så söker vi fortfarande en inköpare till Disab i Eslöv.

Inköpare till Disab i EslövOm företaget
DISAB VACUUM TECHNOLOGY AB
DISAB är ett ledande tillverkningsföretag för mobila, semi-mobila och stationära vakuumsystem för den industriella marknaden. Sedan 1976 har vi erbjudit våra kunder förstklassiga produkter och tjänster. Nyckeln till framgång har varit att kombinera vår kunskap och erfarenhet med att ta fram tillförlitliga produkter och system med hög teknisk prestanda.
Idag är DISAB ett globalt företag där kunden står i centrum. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för industrin vars produktion använder sig av vått eller torrt material och kan ha problem med materialspill, dammbildning, avfallshantering och/eller återvinning av material. Vi strävar efter att bibehålla vår position som det marknadsledande tillverkningsföretaget av vakuumsystem. Vi är en del av samhället och står redo att ta ansvar. Vi arbetar därför ständigt med att utveckla lösningar som kan förbättra arbetsmiljön och våra kunders dagliga arbete.


Dina arbetsuppgifter
Jobbet som operativ inköpare hos oss innebär att t.ex. beställa tunga svetsade komponenter från bl.a. Sverige, Polen, och Kina. Det mesta av materialet kommer vara bundet till en eller flera specifika projekt orders. Eftersom förändringsprocessen är väldigt flexibel gäller det att vara på tårna och följa med i flödet för att fånga upp- och följa upp detta mot leverantörer. Orderläggning kräver mycket prognoser mot leverantörsledet där den mesta kommunikationen sker på engelska. Som operativ inköpare driver du det mesta själv.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som tidigare jobbat med inköp inom verkstadsindustrin och med tekniska komponenter. Helst med internationella kontakter, då engelska används i stor utsträckning på Disab. Har du jobbat proaktivt med forecasting/prognoser och dessutom har erfarenhet av Pyramid, har du en stor fördel.
Som person är du strukturerad, är snabb och lyhörd för förändringar i det dagliga arbetet och har förmågan att hålla många bollar i luften. Du är en driven och proaktiv person med framåtanda som känner dig bekväm med att hålla en kontinuerlig dialog med leverantörer.
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Kan du även polska är det en stor merit.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82 eller Sebastian Siversson, 0417-77 99 83.

Tillträde snarast.

Tjänsten börjar som en provanställning på 6 månader.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-07-25

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår