Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

ITCOMPANIET SÖKER 2 MEDSKAPARE

ITCompaniet söker medskapare. Vi söker dig som vill göra våra kunders flöden och affärsprocesser enklare, effektivare och smartare. Antingen har du din bakgrund från ekonomisidan, med god inblick i hur företag löser sina transaktioner och har koll på sina finansiella flöden. Eller så har du systemutveckling och förståelse för mjukvarulösningar som främsta kraft. Oavsett vilket - hos oss på ITC ser du dig som medskapare till hur kunderna kan få en ännu bättre och tryggare tillvaro i sitt arbetssätt. Du blir också medskapare till morgondagens ITCompaniet. För vi ska ut på en resa. Starta om, kan man säga. ITC säljer affärssystem från SAP, som är störst i världen med över 200 miljoner användare. Och nu tycker vi att det är dags att det märks även för de små & medelstora företagen. Vi ska göra en offensiv satsning på marknaden och börjar med att rekrytera de som vill vara med och forma det nya. Sedan flyttar vi till nytt kontor. Byter namn. Skapar ett nytt varumärke. Tar fram en ny logotyp och innan det här året är slut har vi hunnit en bra bit in på resan. Hur långt beror på dig som kommer ombord och hur vindarna blåser. Vi tänker börja i medvind.

ITCOMPANIET SÖKER 2 MEDSKAPAREOm företaget
ITCompaniet startade sin verksamhet 2001, både personal och ledning har lång erfarenhet av affärssystemprojekt. Flera av bolagets anställda har sedan tidigare en bakgrund kring affärslösningar både från leverantör och kundsidan.
ITCompaniet är idag en del av No Plan B-koncernen.


Dina arbetsuppgifter
Hos oss får du vara med och skapa morgondagens affärssystem.
Din primära uppgift är att på olika sätt hjälpa våra kunder att bli bättre och effektivare genom att optimera flöden och processer med hjälp av affärssystemet SAP Business One.

SAP Business One är en komplett systemlösning för små och medelstora företag med över 70,000 företagskunder i över 170 länder. Detta gör SAP Business One marknadsledande internationellt.

Våra kunder ska bli ännu bättre! Därför behöver vi förstå vilka processer de jobbar med och hur vi kan automatisera och effektivisera den dagliga verksamhet med hjälp av SAP Business One.

Stora delar av arbetet innebär kundkontakt, konsultation, rådgivning och merförsäljning.

Du kommer att få ta del av internationella utbildningar för att bli en certifierad SAP Business One konsult.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi förväntar oss inte att du som söker har en bakgrund inom IT, det viktigaste för oss är ditt driv och din personlighet. Att du däremot har ett stort intresse för IT ser vi som en självklarhet. Du har troligtvis någon typ av erfarenhet av att jobba i affärssystem sedan tidigare.

Som person ser vi att du har en god social förmåga och är kommunikativ. Du är även analytisk, lösningsorienterad och trivs att jobba resultatinriktat.

Vi sätter ett stort värde i dina personliga egenskaper och att du är en god representant för ITC.


Information och kontakt
Information och Kontakt
I denna rekrytering samarbetar IT-Companiet med Wikan Personal. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark, 0910-77 09 82

Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2021-06-13, urval och intervjuer sker löpande


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-06-13

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår