Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Timvikarie Chaufför

Timvikarie Chaufför

Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag!

Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen.
Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Nu söker vi flera chaufförer till vår insamlingsenhet och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som chaufför på vår insamlingsenhet är att hämta hushållsavfall och återvinningsmaterial med sopbil samt transportera avfall inom kommunens gränser. Att arbeta med kran och tömning av enskilda avlopp med slambil kan också förekomma i tjänsten. Har du även CE-körkort kan arbete med lastväxlare också förekomma. Till hjälp i arbetet använder vi ett verktyg, en dataterminal i lastbilen som kallas EDP-mobile. Arbetsuppgifter med att tanka och tvätta bilen mm. ingår också i arbetet.

Du är i tjänsten Hässleholm Miljös ansikte utåt och möter våra kunder/kommuninvånare på ett trevligt, ödmjukt och informativt sätt! Som medarbetare på HMAB kommer du till en trivsam arbetsplats med god laganda. Tillsammans skapar vi den stämning vi vill ha på vår arbetsplats.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har C-körkort och giltigt YKB. Har du även CE-körkort och tidigare har kört lastväxlare,
sopbil, kranbil eller slambil ser vi detta som meriterande. Du har kunskap och erfarenhet av registrering i dator. Meriterande är även om du har grundkunskaper i EDP-mobile.

För att trivas i rollen krävs det att du är en social och serviceorienterad person som trivs med att vara ansiktet utåt. Som person behöver du vara noggrann, ordningsam och flexibel. Det är viktigt att du har ett självständigt arbetssätt men även är en lagspelare som gillar att jobba i team. Du värdesätter relationen med dina kollegor och är mån om att du såväl som gruppen har en god arbetsmiljö att vistas i.

Du behöver ha god fysik då arbetet kräver det samt trivs med att arbeta utomhus i alla väder!

Information och kontakt
På Hässleholm Miljö gillar vi olika! Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående.
Du kommer vid behov att vara back-up för våra chaufförer. Under sommarsemestern ökar sysselsättningsgraden till 100%.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är den 4 juli. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.
Vid frågor och funderingar kring tjänsten, kontakta Hanna Nyberg på 044-590 65 14 eller Sara Kvist på 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Sista ansökningsdag

2021-07-04

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår