Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Serviceingenjör/Tekniker med världen som arbetsfält

Nu söker vi en prestigelös och affärsmässig ServiceTekniker/Serviceingenjör till DISAB Vacuum Technology ABs serviceavdelning/Tekniska Support! Vi erbjuder Dig en mycket självständig och utvecklande arbetsroll inom ett framgångsrikt, internationellt företag med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en avdelning med mycket kvalificerade och erfarna medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter.

Serviceingenjör/Tekniker med världen som arbetsfältOm företaget
DISAB VACUUM TECHNOLOGY AB utvecklar och tillverkar sedan 1976 mobila, semi-mobila och stationära vakuumaggregat. Med hjälp av någon av DISABs kraftfulla vakuumlösningar med vakuum på upp till 950 mbar städas och transporteras avfall, material, damm och smuts samt återvinns materialspill från produktion. Med våra flexibla lösningar kan kunderna snabbt, enkelt och effektivt utföra arbetet oavsett torra eller flytande material. DISABs kunder återfinns inom entreprenad, mineral & cementindustri, stålverk, livsmedelsindustrin, värmeverk, kommuner med flera, över stora delar av världen.

Dina arbetsuppgifter
I Dina arbetsuppgifter ingår att vara DISABs representant hos kund & partners vid inspektioner, leveranser, utbildning, service och reparationer samt som Teknisk Support av DISABs mobila vakuumlastare. Internt är Du en viktig förmedlare av fälterfarenheter vid produktutveckling och -förbättring.

Tjänsten medför arbetsresor såväl i Sverige som internationellt - antalet resdagar beräknas till omkring 60-80/år.
Du utgår från vårt huvudkontor i Eslöv.

Ansvar
- Idrifttagning
- Utbildning - kunder & partners
- Teknisk support
- Service, underhåll & reparationer av kundmaskiner på fältet
- Intern kunskaps- och erfarenhetsöverföring

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är mekanisk ingenjör eller motsvarande och/eller har flerårig arbetserfarenhet av liknande maskiner. Allmänna kunskaper och erfarenheter inom mekanik, pneumatik, hydraulik och el-kontrollsystem är värdefulla framgångsfaktorer för att lyckas i arbetsrollen.

Kvalifikationer
- Teknisk utbildning och/eller operativ erfarenhet inom något eller flera områden såsom mekanik, hydraulik, elsystem, PLC, pneumatik
- Behärska svenska och engelska
- Tyska är meriterande
- B-körkort är ett krav
- C-körkort är en stor fördel

Du är flexibel och har ett utpräglat teknikintresse. Du söker en arbetsgivare där Du kan få utlopp för Din tekniska nyfikenhet och Ditt stora kundfokus. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, god planeringsförmåga och hög servicegrad. Du triggas av tekniska och kulturella utmaningar och ser stort värde i att kunna påverka Din egen arbetssituation. Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor varvid Dina pedagogiska, sociala och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0417-77 99 83 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten börjar som en provanställning på 6 månader.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-31

Tjänstgöringsort

Eslöv (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår