Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Registrator

Registrator

Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Vi söker nu en registrator och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Tjänsten är en utökning av befintlig organisation.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som registrator på Hässleholm Miljö arbetar du med daglig hantering av post, registratur och arkiv, du deltar i utveckling och digitalisering av dessa områden, samt i övrigt förekommande aktiviteter och projekt inom verksamheten.

Mycket av arbetet sker i organisationens diarie- och ärendehanteringssystem Public 360, där du också förväntas stötta och utbilda övriga medarbetare inom Hässleholm Miljö. Din närmaste kollega blir bolagets huvudregistrator, men du kommer ha kontakt med alla funktioner inom organisationen.

Närmaste chef är ekonomichefen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Tjänsten har ett tungt administrativt fokus och vi tror att du som söker har som minimum en administrativ gymnasial utbildning, alternativt har du några års yrkeserfarenhet från liknande befattning. Meriterande är tidigare erfarenhet från offentlig eller kommunal verksamhet, liksom kompetens och erfarenhet av registratorsarbete och Offentlighets- och sekretesslagen.

Du har en god dator- och systemvana. Har du tidigare kunskaper i Public 360 är det ett plus.

Som person har du ett utpräglat sinne för struktur, ordning och reda. Du brinner för administration och bör också ha en förmåga att utbilda/coacha medarbetare att förstå vikten av att ärenden registreras och hanteras korrekt enligt gällande rutiner och lagar.

Förutom ditt ordningssinne ser vi att du bör vara ifrågasättande, tålmodig och pedagogisk. Du är självgående, men har självklart en förmåga att samarbeta i alla led och vi tror också att du är duktig på att kunna se helheten och samband inom organisationen.

Hässleholm Miljö arbetar och vistas i svensk kontext, vilket förutsätter god tal- och skrivförmåga i svenska. Du har också goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Information och kontakt
På Hässleholm Miljö gillar vi olika! Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Vi tillämpar en provanställning om 6 månader som sedan förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid, 07.00-15.30 men med möjlighet till flex.

Tjänsten är placerad på värmeverket i Hässleholm.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant avseende teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag är 2021-08-15. På grund av semester kommer vi inte kalla kandidater på intervju förrän efter sista ansökningsdag. Tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt efter överenskommelse. Vi tar emot din ansökan via wikan.se.

Vid frågor och funderingar kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 eller Hanna Nyberg på 044-590 65 14.

Det går också bra att ställa frågor kring arbetets innehåll till Lotta Wilnerzon Thörn på Hässleholm Miljö och telefonnummer 0451-26 89 55.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-15

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår