Tillbaka till sök
Utgått jobb

Servicetekniker

Servicetekniker

Om företaget
TEK Drives Tryckluftsteknik AB är ett företag i Palm Holding-koncernen, där bland annat Ket i Kristianstad ingår. Vi är ett företag med lång erfarenhet av kompressorer och tryckluftsanläggningar. Genom förvärvet av Muhrs Tryckluftsteknik AB, har vi över 25 års erfarenhet av att sälja och serva stora som små tryckluftsanläggningar.
Vi arbetar med försäljning, service samt underhåll av kompressorer med tillbehör ute hos våra kunder som finns i Skåne och Blekinge med omnejd.

Nu söker vi en servicetekniker och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du ha en varierande vardag där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer på tryckluftsanläggningar ute hos våra kunder i Kristianstad med omnejd. Det är både akuta och inplanerade jobb vilket gör att ingen dag är den andra lik. Du kommer att vara företagets ansikte utåt, ha daglig kundkontakt samt planera in besök ute hos kund.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare har arbetat några år som servicetekniker och har en teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning inom el- eller maskinteknik eller annan relevant utbildning.

Allmänna kunskaper inom mekanik, pneumatik, hydraulik och el-kontrollsystem samt god datorvana är värdefulla framgångsfaktorer för att lyckas i arbetsrollen. Det är meriterande om du har flerårig arbetserfarenhet av mekanisk installation/service/reparation av liknande maskiner, men inte ett krav. Du förstår vikten av att tillhandahålla god service och tycker om att bygga långsiktiga relationer.

Eftersom du kommer att fungera som en förebild för vårt företag och våra produkter, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser självständigt till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt. Som person är du social och drivande, lösningsorienterad och gillar ordning och reda samt har goda kunskaper i det svenska språket.

B-körkort är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering de första sex månaderna via Wikan Personal, som sedan förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos TEK Drives Tryckluftsteknik AB.

Arbetstid är dagtid.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 18/10.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Zanna Persson på 0451-70 74 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-18

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår