Tillbaka till sök
Utgått jobb

Erfaren montör

Erfaren montör

Om företaget
Sveriges kanske hetaste miljöteknikföretag söker förstärkning!

Swedish Stirling AB är ett svenskt miljöteknikföretag som grundades 2008 för att vidareutveckla stirlingteknologins enastående förmåga att omvandla värme till elektricitet, samt att utnyttja tekniken för kommersiellt bruk. Företagets vision är att etablera stirlingmotorn som det bästa alternativet för lokal produktion av hållbar och klimatsmart el från restgaser. Sedan starten har företaget anpassat och utvecklat teknologin samt uppdaterat motorn för volymproduktion. Bolaget är sedan november 2020 listat på Nasdaq First North Premier Growth Market. I september 2017 lanserade Swedish Stirling PWR BLOK 400-F- en unik containerbaserad lösning där företagets stirlingmotorer används för att utvinna elektricitet från rest- och fackelgaser från ferrokromindustrin. Lösningen är det billigaste sättet att producera elektricitet som existerar idag enligt en certifiering från Lloyds Register.

Det finns ett stort intresse för produkten och därför behöver vi nu förstärka organisationen med erfarna montörer till verksamheten i Sibbhult. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I denna montörsroll kommer du att vara del av ett starkt team som ska vara med från grunden och bland annat utveckla rutiner, ritningar och produktionslinjer. Du kommer arbeta både självständigt och i grupp med kvalificerad montering av framför allt motorer till våra PWR BLOK 400-F. Det är en containerbaserad lösning där våra stirlingmotorer används för att utvinna energi från rest- och fackelgaser inom industrin. Det förekommer även montering av Stirlingmotorerna på taktade linjer. Du är med och utvecklar monteringsmetoder samt förbättringsarbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är en händig och duktig montör med erfarenhet av avancerad montering och montagearbete. Du har erfarenhet av kvalificerad teknisk montering och gärna en bakgrund som mekaniker eller reparatör. För att kunna utföra arbetet krävs en hög teknisk förståelse och även en god fysik.

Du är kvalitetsmedveten, noggrann, ordningsam och självgående samt van att ta stort eget ansvar. Du trivs med att arbeta i team, är driven och har viljan att lära dig nya saker och utvecklas med oss.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Lean, tidigare arbetat med Officepaketet och i något affärssystem, men inte ett krav.

Information och kontakt
Inledningsvis är tjänsten en inhyrning via Wikan Personal. Tjänsten är förlagd dagtid.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan via vår hemsida så fort du kan, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 18/10.

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Zanna Persson tel; 0451-70 74 82.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-18

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår