Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Avropare till LB-Hus

Avropare till LB-Hus


Vi söker en Avropare till vår fabrik i Bromölla. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Om företaget
Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag cirka 150 medarbetare, det gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. 2017, 2018 och 2019 utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri, det gjorde oss till Mästargasell i början av 2020. Vi har även, sedan 2016, högsta kreditrankning från Bisnode, (AAA). Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. I december 2020 förvärvade vi Trivselhus AB, med de båda varumärkena Trivselhus och Movehome, genom det förvärvet blir vi Sveriges näst största småhusproducent.

Klicka här för att läsa mer om Svensk Husproduktion och Klicka här för att läsa mer om LB-Hus

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med avrop av material till fabriken utifrån tidslinje. Materialet du avropar är mot produktion såsom virke och gips. Det kan även vara kundunika hus där du avropar efter ritning. Avropen görs i vårt affärssystem, Jeeves. Som Avropare upprättar du ett ordererkännande och stämmer sedan av pris, kvantitet och leveranstid samt attesterar fakturan. Andra arbetsuppgifter är att uppdatera uppgifter såsom priser, leverantörer och produkter i vårt affärssystem. Du förbereder reklamationer och deltar ibland på våra leverantörsmöten samt deltar i våra inventeringar där du ansvarar för rätt lagernivåer. Du samarbetar med dina kollegor på inköp och har kontakter med kollegor på konstruktion och i vår produktion. Du rapporterar till vår fabrikschef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och har du en utbildning inom bygg eller inköp är det meriterande. Som vår avropare har du i tidigare yrkesroll arbetat med inköp, avrop, planering, logistik eller liknande. Har du dessutom förvärvat dig erfarenhet inom bygg, kan ritningsläsning och har materialkännedom är det meriterande.

Du har god erfarenhet av att arbeta systematiskt i affärssystem och på så sätt skapat en god processförståelse. Du behärskar affärssystem och Officepaketet väl. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är strukturerad, lösningsorienterad och anpassningsbar. Du har hög social kompetens och du trivs med att arbeta i ett öppet klimat där såväl självständigt arbete som samarbete är viktigt. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och uppträder affärsmässigt. Du är van vid att leverera i rätt tid och gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal. Det innebär att du är anställd via Wikan under de första sex månaderna, med målsättningen att tjänsten därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast möjligt via www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 28 oktober.

Placeringen för tjänsten är i Bromölla och då Svensk Husproduktion vill satsa på rätt person ur ett långsiktigt perspektiv ser vi helst att du som söker tjänsten bor inom ett pendlingsavstånd om max 45 min. enkel resväg.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-28

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår