Tillbaka till sök
Utgått jobb

Konstruktör

Konstruktör

Om företaget
Reformhus har som ambition att bli Sveriges ledande leverantör av energieffektiva villor och lägenheter. Vi expanderar kraftigt tack vare vårt unika byggsystem, där väggar utan köldbryggor prefabriceras i fabrik för att sedan monteras på byggplatser runt om i Sverige. Vår verksamhet är uppdelad i två affärsområden, villor och lägenheter.

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete i moderna och fräscha lokaler i Hässleholm. Vi utbildar gärna våra medarbetare och vi uppmanar alla att komma med förslag på förbättringar. Organisation är okomplicerad och prestigelös där samtliga medarbetare utgör viktiga kuggar. Vi arbetar aktivt för jämställdhet och möter alla med respekt.
Välkommen till Reformhus!

Vi söker nu en konstruktör till vårt kontor i Hässleholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som konstruktör kommer du att utifrån ett arkitektunderlag ta fram hållfasthetsberäkningar och konstruktionsritningar för husproduktion och montage. Ditt arbete kommer att ske i tät dialog med någon eller några av våra projektledare, arkitekter och beställare för att nå ett bra slutresultat. Du strävar efter att konstruera och utveckla moderna och väl fungerande bostäder. Tjänsten som konstruktör hos Reformhus innehåller även samordning av projektering för el, vatten och ventilation där du också i ett slutskede utför en kollisionskontroll mellan installationer och huskonstruktionen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du är högskoleingenjör eller har en annan byggteknisk utbildning där konstruktion har varit en central del i utbildningen. Du har jobbat några år som konstruktör inom byggbranschen. Erfarenhet av CAD-projektering är det mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Vidare har du erfarenhet av att driva dina projekt framåt och är bra på att effektivisera och optimera ditt arbetssätt. Du har hög social kompetens och du trivs med att arbeta i ett öppet klimat där såväl självständigt arbete som samarbete är viktigt. Du är van vid att leverera i rätt tid och gillar att arbeta mot uppsatta mål.


Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Reformhus Sverige AB. Placeringsort är Hässleholm.

Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 mars. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Tomas Nilsson på tel. 0451-70 74 81.

Välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-03-18

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår