Tillbaka till sök
Utgått jobb

Konstruktör

Konstruktör

Om företaget
G. Larsson Starch Technology AB är en världsledande helhetsleverantör inom utrustning för stärkelseframställning och tillverkning såväl hela processlinjer som enskilda maskiner och komponenter. Företaget är familjeägt och grundades 1948. Idag levererar vi till kunder över hela världen och mer än 98 % av omsättningen utgörs av export. Huvudkontoret finns i Bromölla, där också all konstruktion och tillverkning sker. Vi tillverkar egenkonstruerade maskiner i rostfritt material som oftast är kundunika.

Larsson Starch växer och vi söker därför en konstruktör. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör arbetar du företrädesvis med design/konstruktion av projektspecifik utrustning. Konstruktionerna bygger i princip alltid på Larsson Starchs standardprodukter, som anpassas efter kundens krav och önskemål i varje unikt projekt.

Konstruktören arbetar tätt tillsammans med en projektingenjör, som är den som ansvarar för PID och tekniska specifikationer. Utifrån dessa dokument gör konstruktören sina beräkningar och konstruktioner.

I arbetsuppgifterna ingår också att upprätta tillverkningsritningar och inköpslistor, samt att granska utrustning under tillverkningens gång i verkstaden och att medverka vid slutbesiktning av färdigställt projekt.

I tjänsten har du många kontaktytor, inte minst internt med projektledare, inköp och produktion - men också externt med exempelvis underleverantörer.

I denna tjänst ingår en del utlandsresor, vissa år med upp till 15 % av din arbetstid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker denna tjänst är utbildad maskiningenjör och du får gärna ha samlat på dig några års arbetslivserfarenhet från liknande befattning som konstruktör inom tillverkningsindustrin. Vi är dock öppna för att ta emot nyutexaminerade kandidater med rätt driv och nyfikenhet.

Då Larsson Starch är en exportintensiv organisation kräver vi att dina kunskaper i engelska är flytande, såväl i tal som i skrift. Givetvis uttrycker du dig också väl i svenska språket både muntligen och skriftligen. Din kommunikativa förmåga värdesätts högt, då du kommer samarbeta såväl med externa som interna kontakter i olika projekt.

Du har naturligtvis en god datorvana och i denna roll kommer man arbeta främst i Creo/Windchill samt MS Office. Meriterande är om du har kunskaper i Jeeves och AutoCAD.

Som person vill vi att du är driven, mekaniskt och tekniskt kunnig och intresserad, självgående och kreativ. Du arbetar strukturerat och har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter för att kunna hålla deadlines. Du har god blick för detaljer och tycker om att ta ansvar.

För rätt person finns goda möjligheter att på sikt få driva mindre projekt på egen hand.

B-körkort krävs för denna tjänst.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bromölla. Larsson Starch kan erbjuda stimulerande och utmanande arbetsuppgifter i en positiv miljö, där det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via wikan.se. Tillsättning sker efter överenskommelse och sista ansökningsdag är den 6 april.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-04-06

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår