Tillbaka till sök
Utgått jobb

Projektledare

Projektledare

Om företaget
Skåne Blekinge Vattentjänst AB, även kallat SBVT, är ett gemensamt driftbolag vars uppgift är att drifta vatten och avloppsanläggningar i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge. SBVT ägs av Bromölla Energi & Vatten AB, Olofströms Kraft AB, Osby Kommun och Östra Göinge Kommun.

Syftet med ett gemensamt driftbolag är att skapa en effektiv, kompetent och uthållig organisation för drift av delägarnas respektive VA-anläggningar - till nytta för våra VA-abonnenter.

Tillsammans har de fyra kommunerna drygt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten- och avloppsanläggningar som SBVT sköter. Här ingår, förutom över 200 mil VA-ledningar, 17 vattenverk och 15 avloppsreningsverk. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromölla. De lokala driftorganisationerna finns kvar i respektive kommun.

Vi söker en driven och självgående projektledare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på SBVT innebär din roll att du har ett helhetsansvar för projekt från uppstart till avslut där du arbetar med flera projekt parallellt. Projektlängd och omfattning på projekt varierar och du driver projekt kopplade till VA-ledningsnät, avloppsrening och dricksvattenproduktion. Exempel på projekt kan vara investerings- och ombyggnadsprojekt. I rollen som projektledare arbetar du med utredning, projektering, planering och uppföljning av projekt.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen:
- Styra och leda projekten med hög närvaro
- Planera, samordna och driva projekten framåt
- Ansvara för att projektmålen uppnås avseende leverans, tid, kvalitet, budget och kundnöjdhet
- Planering, avrop, kontakt och uppföljning av underleverantörer och konsulter samt egen personal
- Säkerställa att projekten genomförs i enlighet med gällande lagstiftning och myndighetsbeslut vad gäller egenkontroll, anmälnings- och tillståndsärende
- Upprättande av arbetsmiljöplaner och riskanalyser
- Vara uppdaterad gällande vattenreningsprocesser samt ge support och stöd internt gällande VA drift

Du rapporterar till verksamhetschef för projekt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att klara rollen har några eller flera års erfarenhet av projektledning. Du är tekniskt lagd och har goda kunskaper inom VA. Du har minst en eftergymnasial utbildning eller långvarig arbetslivserfarenhet.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du motiveras av att sätta igång och slutföra projekt med goda resultat. Du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du inte missar avgörande detaljer. Du har ett kommersiellt tänk och en analytisk förmåga och vet hur du ska prioritera för att leverera i förhållande till tid, kostnad och kvalitet.

Vidare är du en strukturerad person som har lätt för att skapa och bibehålla relationer både internt och externt. Genom ditt sätt att kommunicera och ditt engagemang får du lätt med dig andra. Du har lätt för att uttrycka dig i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser det som en självklarhet att du har mycket goda datorkunskaper och att du har arbetat i någon form av projekthanteringssystem, Officepaketet samt någon form av CAD program.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos SBVT. Tjänsten utgår från vårt kontor i Bromölla men du kommer att röra dig mycket ute i våra projekt på våra anläggningar och på fältet (Bromölla, Olofström, Osby, Östra Göinge) vilket kräver B körkort. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om du vill tillhöra vårt team som präglas av korta beslutsvägar, framåtanda och driv så är du välkommen att ansöka via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-05-03.

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-05-03

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår