Tillbaka till sök
Utgått jobb

Skellefteå buss söker en produktionschef inom trafik/teknik

Skellefteå buss söker en produktionschef inom trafik/teknik


Vi är ett modernt kollektivtrafikbolag som har som målsättning att minimera miljöpåverkan för människors förflyttningar genom ökat kollektivt resande med miljöeffektiva lösningar. Vi vill ständigt utveckla vår kvalitet och vara i framkant för att kunna möta omvärldens krav och förutsättningar, som hela tiden förändras. Vi söker därför en produktionschef som är van att leda andra i en organisation i utveckling och som kan bidra till Skellefteå buss framtid genom ett analytiskt och systematiska arbetssätt. Inom verksamheten finns det mycket branschkunskap och kompetens - Ditt uppdrag blir att ta tillvara på detta och utveckla den vidare!

Vi kan erbjuda dig en mångkulturell arbetsplats med god stämning och härliga kollegor, där du ges utrymme att både bidra och växa inom ditt område!

Om företaget
Kommunägda Skellefteå buss ansvarar för kollektivtrafiken i Skellefteå, både stadstrafiken och delar av länets linjetrafik. Bolagets långsiktiga vision är att alla som bor i regionen ska kunna ta del av ett urbant utbud inom 15 minuter - utan att använda bilen. För att det ska bli möjligt att förverkliga har Skellefteå buss bestämt sig för att ligga i branschens absoluta framkant inom utvecklingen av hållbart och individanpassat resande. Det handlar om alltifrån autonoma transporter och möjligheten att enkelt planera, boka och genomföra sina resor, till lösningar som möjliggör mänskliga resor och transporter utan onödigt ägande av fordon och resurser. Framtidens resenärer förväntar sig ett sömlöst och hållbart resande och Skellefteå buss har helhetsansvaret för det lokala tjänstesystem som ska möjliggöra just det.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionschef har du det övergripande ansvar för ekonomi, arbetsmiljö, personal, kvalitet och miljö. Du kommer att leda och coacha gruppcheferna i en verksamhet i utveckling där du själv är med och bidrar till Skellefteå buss framtid. Arbetet innebär även att hålla dig uppdaterad om de regelverk som berör trafiken samt att ansvara för upphandlingar och kostnadsberäkningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som på något vis innefattar logistik- och transportplanering, ekonomi eller management, alternativt att du har motsvarande erfarenhet. Du har god erfarenhet av att leda personal och organisera en verksamhet i utveckling. Har du tidigare erfarenhet av att leda andra chefer så ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du besitter kunskap inom upphandling, förhandling och avtalsfrågor.

Du är en naturlig ledare som har förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare och din ledarstil karaktäriseras av en balans mellan att styra, coacha och delegera. Vidare har du lätt för att skapa relationer och är tydlig i din kommunikation. Du säkerställer att andra vet vad som de förväntas göra och vilka resultat som ska uppnås. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett systematiskt arbetssätt och att du är säker på din förmåga att skapa struktur - både för sig själv och andra.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2022-08-28
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Skellefteå Buss med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Tomas Vidmark, Wikan Personal 0910-770982 alt. tomas@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-28

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår