Tillbaka till sök
Utgått jobb

Bilmekaniker/Fordonstekniker sökes till Forsbergs Bil

Bilmekaniker/Fordonstekniker sökes till Forsbergs Bil


Vi söker två drivna, självgående och nyfikna bilmekaniker/fordonstekniker till vår verkstad. Hos Forsbergs bil får du möjligheten att bli en del av ett glatt gäng som sätter kunden i första rummet. Vi erbjuder en omväxlande roll med stora utvecklingsmöjligheter och arbetar mycket med kompetensutveckling inom företaget.

Om företaget
Forsbergs Bil är ett lokalt bolag som säljer och servar bilar. Vi är återförsäljare åt både Peugeot, Isuzu och Citroen men säljer också begagnat inom flertal olika märken. Utöver detta är vi även en auktoriserad verkstad för samtliga märken. Idag är vi 15 anställda och omsätter drygt 89 miljoner SEK.

Dina arbetsuppgifter
När du arbetar som bilmekaniker/fordonstekniker hos oss bör du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. Goda kunskaper i svenska och engelska behövs för att bland annat läsa manualer och utföra felsökningar. Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor. Att du är nyfiken, intresserad och vill lära dig väger tyngre än tidigare arbetslivserfarenheter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:
- Ett teknik- och fordonsmekaniskt intresse
- Fordonsteknisk utbildning
- En nyfikenhet och ett intresse för arbetet
- Datorvana
- Goda kommunikativa egenskaper
- Ett gott kundbemötande
- B-körkort


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Forsbergs Bil med Wikan Personal. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Tomas Vidmark, 0910-77 09 82.

Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2022-12-04, urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-04

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår