Tillbaka till sök
Utgått jobb

Framtidens Affärsutvecklare - Innesäljare / Rådgivare

Framtidens Affärsutvecklare - Innesäljare / Rådgivare

Om företaget
Smekab Citylife utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Räckes- och avspärrningslösningar har sedan 70-talet varit en stor del av företagets erbjudande vilket fortfarande består och utvecklas. Utbudet har kompletterats under åren och i dag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism. Företaget har cirka 100 anställda med huvudkontor i skånska Önnestad, och bemannade kontor i Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Välkommen att läsa mer om oss på www.smekabcitylife.se

Med en positiv framtidstro fortsätta vi våra satsningar och söker nu en serviceinriktad och visionär affärsutvecklande innesäljare/rådgivare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Inom Smekab Citylife är vi en säljenhet som hjälper, stöttar och lyfter varandra. Vad som är bäst för kunden är viktigast för oss och därför arbetar vi både teambaserat och gränsöverskridande för en ökad flexibilitet och service. Rollen som innesäljare innebär att du arbetar i nära samarbete med kollegor och kunder i Sverige i en rådgivande roll. För att lyckas med detta ser vi att du är målmedveten, modig, lyhörd och har en hög servicekänsla både mot kund och andra interna avdelningar. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:

- via telefon och e-post bearbeta inkommande förfrågningar och beställningar
- bearbeta kundunderlag samt arbeta fram offerter
- fungera som offertansvarig d.v.s. bearbeta kunden samt löpande följa upp offerter i nära samarbete med ansvarig säljare
- dokumentera samtliga kundkontakter i vårt affärssystem
- delta aktivt i vårt arbete med ständiga förbättringar

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du arbetar idag med offerering/innesälj/kundservice i ett produktions-/serviceföretag eller har nyligen arbetat med motsvarande arbetsuppgifter. Du är tekniskt lagt, gillar att ha kontakt med människor och har ett kommersiellt tänk. Är du istället nyexaminerad, men saknar relevant arbetslivserfarenhet, är en eftergymnasial utbildning med inriktning sälj och/eller teknik en förutsättning för att lyckas i rollen. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och du är en van användare av digitala verktyg likt CRM-system och MS Office.

Utmärkande för din personlighet är ditt engagemang, din positiva attityd och ditt affärsfokus. Som person uppskattar du ett högt tempo, är flexibel och klarar av att prioritera mellan parallella projekt. Du gillar att arbeta i grupp, är positiv och har lätt för att bygga goda relationer både med kunder och medarbetare, allt med ett serviceinriktat sätt vilket innebär att du ofta är den man vänder sig till för att få hjälp. Som kollega uppskattar du ett prestigelöst, rakt och öppet klimat.

Information och kontakt
I rollen utgår du från vår produktion/kontor i Önnestad (vi ser att du bor inom rimligt pendlingsavstånd). Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning hos Smekab Citylife där du ingår i ett team om dryga 20 personer och rapporterar till Distriktschef syd. Tjänsten är förknippad med vissa dagsresor till våra kunder varför körkort och viss flexibilitet avseende arbetstid är ett krav. Enstaka resor med övernattning kan förekomma.

Tillsättning av tjänsten sker snarast efter överenskommelse så skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 24 januari.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-01-24

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår