Tillbaka till sök
Utgått jobb

EcoRub söker säljare av framtidens hållbart producerade plast/gummi!

EcoRub söker säljare av framtidens hållbart producerade plast/gummi!


Framtiden finns här! EcoRub har möjligheten att vara en stor del i den gröna omställning som just nu pågår. Ditt bidrag spelar roll och vi vet att vi kan göra skillnad för människor, idag och i framtiden. För dig som ansöker kan vi erbjuda ett väl sammansvetsat gäng som tillsammans arbetar hårt för att nå målen. Vi hoppas att du vill vara en del i den resan!

Nyfiken på att veta mer? Titta in på vår hemsida www.ecorub.se

Om företaget
EcoRub är ett tillväxt- och greentech-bolag med innovativa lösningar för miljöomställningen till en hållbar produktion/användning av plast och gummi.

Med den unika kombinationen av affärsområdena nedan kan befintliga material användas i nya produkter.
- TPRR® Material för formsprutning
- EcoAdd Material för 3D-printing
- EcoMould Kompressionsgjutning av slutprodukter
- Arbergo Specialanpassade gummimattor

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu tre säljare till vår verksamhet:

Teknisk säljare för TPRR/EcoAdd - Inom dessa affärsområden är försäljningen projektinriktad mot distributörer, underleverantörer och stora/små industrier. Inom TPRR arbetar du i första hand som en back-office funktion till labbteknikerna samt som säljande projektledare, med försäljning av tekniska lösningar och långsiktiga projekt hos kunderna. Som komplement innebär affärsområdet EcoAdd kortare försäljningsprocesser.

Teknisk säljare EcoMould - Inom detta affärsområde är försäljningen projektinriktad mot distributörer, underleverantörer och stora/små industrier. Även här arbetar du i första hand som en back-office funktion till labbteknikerna samt som säljande projektledare, med försäljning av tekniska lösningar och långsiktiga projekt hos kunderna. Inom EcoMould ges du frihet att utforska marknaden och ta fram en långsiktig strategi för affärsområdet.

Säljare Arbergo - Inom detta område har vi stora kunder inom svensk industri där långsiktiga relationer är viktiga för försäljningen. Försäljningen består av befintliga produktlösningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Teknisk säljare för TPRR/EcoAdd - vi ser att du som söker har en bakgrund från plastindustrin. Vidare har du erfarenhet av teknisk försäljning i projektform. Vi ser det som ett krav att du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik.

Teknisk säljare EcoMould - till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av teknisk försäljning i projektform. Vi ser det som ett krav att du har eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik. Har du erfarenhet eller utbildning inom syntetiskt gummi eller gummiindustri är det meriterande.

Säljare Arbergo - för att passa i rollen tror vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning B2B.

För samtliga tjänster krävs det att du motiveras av att göra affärer och ser långsiktigt på dina kundrelationer. Införsäljningen kan vara en lång process vilket gör att du behöver ha tålamod och gott sinne för struktur. Vi ser det som ett krav att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. B-körkort är krav.

Information och kontakt
Vänligen markera tydligt i din ansökan vilken av rollerna du är intresserad av.

I denna rekrytering samarbetar EcoRub med Wikan personal. Tjänsten avser heltid tillsvidare där EcoRub tillämpar provanställning. Tillsättning ska ske så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetet utförs i vår fabrik i Hökmark, Lövånger. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Irma Öhlund, 0910-77 09 83, alt. irma@wikan.se. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag är 2023-02-02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-02

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår