Tillbaka till sök
Utgått jobb

Labbtekniker till EcoRub - Följ med oss mot en hållbar framtid!

Labbtekniker till EcoRub - Följ med oss mot en hållbar framtid!


Framtiden finns här! EcoRub har möjligheten att vara en stor del i den gröna omställning som just nu pågår. Ditt bidrag spelar roll och vi vet att vi kan göra skillnad för människor, idag och i framtiden. För dig som ansöker kan vi erbjuda ett väl sammansvetsat gäng som tillsammans arbetar hårt för att nå våra mål och vi hoppas att du vill vara en del i den resan.

Nyfiken på att veta mer? Titta in på vår hemsida www.ecorub.se

Om företaget
EcoRub är ett tillväxt- och greentech-bolag med innovativa lösningar för miljöomställningen till en hållbar produktion/användning av plast och gummi.

Med den unika kombinationen av affärsområdena nedan kan befintliga material användas i nya produkter.
- TPRR® Material för formsprutning
- EcoAdd Material för 3D-printing
- EcoMould Kompressionsgjutning av slutprodukter
- Arbergo Specialanpassade gummimattor

Dina arbetsuppgifter
Som labbtekniker på EcoRub får du vara med i uppstarten på en resa mot fullskalig produktion. I fabriken finns ett labb för utveckling av nya cirkulära material, samt en komplett produktionslinje för TPRR® pellets (ThermoPlastic Recycled Rubber). EcoRubs produktportfölj har som syfte att ersätta mjuka gummi- och hårda plastmaterial och anpassas till olika produktionstekniker, så som formsprutning, 3D-printning och gjutning.

Vi söker just nu två tjänster till vårt labb:
Labbtekniker inom TPRR® och EcoAdd - I den här tjänsten ingår utveckling av framtidens hållbara material inom företagets affärsområden för formsprutning och 3D-printing. Vidare innefattar tjänsten både provning och utvärdering relaterat till produktionskontroll och R&D. Du kommer att arbeta i nära samarbete med sälj-teamet för att anpassa material efter kunders behov och önskemål.

Labbtekniker inom EcoMould - I den här tjänsten ingår utveckling av framtidens hållbara gjutna produkter inom företagets affärsområde EcoMould. Vidare innefattar tjänsten både provning och utvärdering relaterat till produktionskontroll och R&D. Du kommer att arbeta i nära samarbete med sälj-teamet för att anpassa material efter kunders behov och önskemål.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Labbtekniker inom TPRR® och EcoAdd - vi ser att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom polymerteknologi, eller förvärvat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vidare brinner du för hållbar produktion/användning av plast och gummi och vill lämna ditt bidrag till den gröna industriella expansionen i norra Sverige.

Labbtekniker inom EcoMould - för denna roll ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller förvärvat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du har ett driv och en nyfikenhet att utveckla både dig själv och produkterna du arbetar med.

För båda tjänsterna behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska. Det är meriterande om du även kan svenska.

Information och kontakt
Vänligen markera tydligt i din ansökan vilken av rollerna du är intresserad av.

I denna rekrytering samarbetar EcoRub med Wikan personal. Tjänsten avser heltid tillsvidare där EcoRub tillämpar provanställning. Tillsättning ska ske så snart som möjligt enligt överenskommelse. Arbetet utförs i vår fabrik i Hökmark, Lövånger. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Irma Öhlund, 0910-77 09 83, alt. irma@wikan.se. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag är 2023-02-02

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-02

Tjänstgöringsort

Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår